Η Eurochartiki στηρίζει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας

Η Eurochartiki στηρίζει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 13:14 Δημιουργία 12/12/20, 13:09

Την ένθερμη στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Ελευσίνας έδειξε η Eurochartiki με το ευρέως γνωστό εμπορικό σήμα Endless, προσφέροντας προϊόντα χάρτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας.

Γιορτάζοντας φέτος 35 χρόνια στο χώρο της επεξεργασίας χάρτου και της παραγωγής απορρυπαντικών, η Eurochartiki έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της. Με έδρα τον Ασπρόπυργο, η εταιρεία με πλήρη συναίσθηση του αυξημένου κοινωνικού της ρόλου, στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία με διάφορες δράσεις, που την αναδεικνύουν σε κοινωνικό μέτοχο που ενδιαφέρεται για τις ανάγκες και την προστασία της τοπικής κοινωνίας εντός της οποίας δραστηριοποιείται.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής υπευθυνότητας και της συνεργασίας της με φορείς και οργανισμούς που προστατεύουν το περιβάλλον και την ανθρώπινη ζωή, η εταιρεία προχώρησε στη χορηγία προϊόντων χάρτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας.

Όπως δηλώνει η εταιρεία: «Η προσφορά αυτή αποτελεί μία μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης για το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας και μια μεγάλη πράξη αναγνώρισης της καθημερινής τους συμβολής για το κοινό καλό. Εμπιστευόμαστε το θάρρος τους, στηρίζουμε τις δυνάμεις τους και συμβάλλουμε έμπρακτα στον καθημερινό αγώνα αυτών των ηρώων που εξασφαλίζουν την προστασία όλων μας».

Αν σου άρεσε κάνε