Ταχύτητες internet έως 200 Μbps με το νέο εξοπλισμό της COSMOTE

Ταχύτητες internet έως 200 Μbps με το νέο εξοπλισμό της COSMOTE

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Δημιουργία 17/11/20, 13:13

TAGS

Ταχύτητες internet έως 200 Μbps φέρνει η Cosmote μέσω του νέου WiFi εξοπλισμού για τα προγράμματα Double Play Fiberspeed.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βάζοντας τέλος στις λεγόμενες «νεκρές περιοχές» του WiFi, ο νέος WiFi εξοπλισμός Speedport Smart και Speed Home WiFi της COSMOTE, δημιουργεί ένα ενοποιημένο (Mesh WiFi) δίκτυο σε όλο το σπίτι, που επιτρέπει στα μέλη μίας οικογένειας να αξιοποιούν ταυτόχρονα και απρόσκοπτα τις δυνατότητες της σύνδεσής τους.

Ο νέος WiFi εξοπλισμός εγκαθίσταται εύκολα, ενώ υπάρχει δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης του WiFi μέσα από το MyCOSMOTE App. Έτσι, η COSMOTE απαντά στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών για συνδεσιμότητα υψηλών ταχυτήτων, πρόσβαση στο Internet από κάθε χώρο του σπιτιού, αλλά και για ταυτόχρονη σύνδεση από πολλές

Ο νέος εξοπλισμός παρέχεται δωρεάν με τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed 200, ενώ όσοι επιλέξουν κάποιο από τα προγράμματα COSMOTE Double Play (24, 50 και 100 Mbps), μπορούν να τον αποκτήσουν με επιπλέον μηνιαία μίσθωση 2,5€/μήνα, για τη διάρκεια του συμβολαίου τους.

Οι επιχειρηματίες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ολοκληρωμένη WiFi λύση της COSMOTE ενάντια στο αδύναμο WiFi, που συνδυάζει Router με Mesh Repeater, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτο σήμα στους χώρους της επιχείρησής τους.
.

Αν σου άρεσε κάνε