«Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα η Παπαστράτος για 6η συνεχόμενη χρονιά

«Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα η Παπαστράτος για 6η συνεχόμενη χρονιά

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 12:19 Δημιουργία 04/02/20, 12:04

Η Παπαστράτος βραβεύεται για άλλη μία χρονιά ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα για το 2020 από τον διεθνώς αναγνωρισμένο oργανισμό Top Employer Institute για τις βέλτιστες εργασιακές συνθήκες που προσφέρει στους εργαζόμενούς της.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλει η Παπαστράτος, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια μεγάλη γκάμα δράσεων και προγραμμάτων τα οποία τοποθετούν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Οι υψηλού επιπέδου συνθήκες εργασίας της εταιρείας αντικατοπτρίζονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της πιστοποίησης που περιλαμβάνει μία ανασκόπηση εννέα διαφορετικών τομέων: Στρατηγική Διαχείριση Ταλέντων, Σχεδιασμός, Υποδοχή και Ένταξη, Εκπαίδευση και Ανάπτυξη, Διαχείριση Απόδοσης, Ανάπτυξη Ηγεσίας, Σχεδιασμός Σταδιοδρομίας και Διαδοχής, Αμοιβές και Παροχές και Κουλτούρας.

Η Παπαστράτος λαμβάνει τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα επί έξι συναπτά έτη, συγκαταλεγόμενη σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της χώρας, σχετικά με το εργασιακό τους περιβάλλον. Η απονομή του βραβείου θα λάβει χώρα στο Άμστερνταμ στις 13 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, με την Παπαστράτος, βραβεύεται -για το άριστο εργασιακό περιβάλλον και τις πρακτικές που εφαρμόζει- και η μητρική εταιρεία Philip Morris International (PMI) ως «Κορυφαίος Εργοδότης», τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως.

Ο Γιώργος Παρτσακουλάκης, Γενικός Διευθυντής Ανθρώπων & Κουλτούρας Παπαστράτος και Ν/Α Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε για έκτη συνεχόμενη χρονιά την τιμητική διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα. Για εμάς στην Παπαστράτος δεν είναι ακόμη ένα βραβείο, αλλά η αναγνώριση της συλλογικής μας δουλειάς και της αέναης προσπάθειάς μας να παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον στους εργαζόμενους μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε ως εργοδότες, διασφαλίζοντας ένα υγιές και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, που επιτρέπει σε όλους εμάς να εργαζόμαστε #prostokalytero».

Αν σου άρεσε κάνε