Υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ: Δίωξη κατά Βαξεβάνη για παράνομο ηχητικό ντοκουμέντο

Υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ: Δίωξη κατά Βαξεβάνη για παράνομο ηχητικό ντοκουμέντο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 23:37 Δημιουργία 01/03/19, 23:27

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευάγγελος Ιωαννίδης ασκεί ποινική δίωξη σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για την κατοχή παράνομου ηχητικού ντοκουμέντου που σχετίζεται με την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Την είδηση έκανε γνωστή το Documentonews (σ.σ. ιδιοκτησίας Κώστα Βαξεβάνη). Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο site αναφορικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τις προσλήψεις που έγιναν εκεί για τις οποίες πρόσφατα ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Το επίμαχο ηχητικό ντοκουμέντο είναι ένα καθ’ όλα νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο, καθώς εμπεριέχεται σε δύο δικογραφίες (κατά πληροφορίες και σε αυτήν για τις 22 προσλήψεις επί υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη) το περιεχόμενο του οποίου κούμπωσε με τα άλλα στοιχεία που ανακάλυψαν οι ελεγκτές της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου.

«Όλως παραδόξως όμως η εισαγγελία επί των ημερών του Ηλία Ζαγοραίου διέταξε έρευνα σε βάρος της εφημερίδας μας που παρέδωσε στη Δικαιοσύνη αυτό το τόσο σημαντικό στοιχείο. Πριν από λίγες ημέρες δε κι ενώ ήδη έχουν σχηματιστεί οι δύο μεγάλες δικογραφίες για κακουργήματα με βάση και το συγκεκριμένο ηχητικό ντοκουμέντο, επί των ημερών πια του νέου προϊσταμένου της Εισαγγελίας, Ευαγγ. Ιωαννίδη, ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Κώστα Βαξεβάνη».




Αν σου άρεσε κάνε