Ανάστατοι οι επαγγελματίες της Πιερίας με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Ανάστατοι οι επαγγελματίες της Πιερίας με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:47 Δημιουργία 06/02/23, 19:17
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Αίσθηση έχει προκαλέσει στους επαγγελματίες της Πιερίας μια πρωτοφανής κίνηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου μακεδονίτικου νομού, Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

Ειδικότερα, ο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, επί 20 συναπτά έτη επικεφαλής του επιμελητηρίου Πιερίας, φέρεται να εισέπραξε εις διπλούν τα έξοδα για τη μετακίνηση και τη διαμονή του στην Καβάλα, στις 7 και 8 Οκτωβρίου του 2022.

Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας εισέπραξε από τις οικονομικές υπηρεσίες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ποσό 472,4 ευρώ για το ταξίδι του στην Καβάλα. Ωστόσο, ο κ. Χατζηχριστοδούλου μάλλον δεν αρκέστηκε σε αυτά, καθώς εισέπραξε και 348,52 ευρώ από το Επιμελητήριο του νομού, με την ίδια αιτιολογία και τα ίδια παρασταστικά, όπως αποδεικνύεται και από τα σχετικά έγγραφα που δημοσιεύει το Xrimaonline

Περισσότερες απορίες προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Χατζηχριστοδούλου, σύμφωνα με πληροφορίες, εισπράττει αφορολόγητα περισσότερα από 5.000 ευρώ τον μήνα ως έξοδα παραστάσεως.

Επαγγελματίες, βιοτέχνες και διάφοροι μικρομεσαίοι της Πιερίας φέρονται εξοργισμένοι με τις συμπεριφορές του κ. Χατζηχριστοδούλου, καθώς είναι αυτοί που πληρώνουν τακτικά τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στο επιμελητήριο, με πολλούς μάλιστα από αυτούς να ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα!

Αν σου άρεσε κάνε