Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:05 Δημιουργία 10/01/23, 17:02
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης, οι συγγενείς, οι φίλοι και η οικογένεια του Ομίλου «Παραπολιτικά» αποχαιρέτισαν τον γενικό διευθυντή των μεσών του Ομίλου Παναγιώτη Τζένο.

Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει από νωρίς το πρωί τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών προκειμένου να πει τον τελευταίο αντίο στον 47χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία δίνουν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, o Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος κ.ά.

Μετά την εξόδιο ακολουθία που εψάλη στον Άγιο Ανδρέα Πατρών, ακολούθησε η ταφή που έγινε στο Κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων, που είναι και ο τόπος καταγωγής του αποθανόντος.

Στεφάνι έστειλαν μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ο Πρόεδρος και το ΔΣ. του Ο.Σ.Φ.Π.

Αν σου άρεσε κάνε