Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε η 27χρονη για την επίθεση με μαχαίρι κατά συνομήλικής της

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε η 27χρονη για την επίθεση με μαχαίρι κατά συνομήλικής της

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:28 Δημιουργία 22/08/22, 13:07
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της κρίθηκε η 25χρονη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την απολογία της, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει την παθούσα αλλά της επιτέθηκε μόνο για να τη φοβίσει έτσι ώστε να την απομακρύνει από τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Η 25χρονη εμφανίστηκε μετανιωμένη και ενώπιον της ανακρίτριας ανέφερε ότι ζήτησε συγγνώμη από την 27χρονη, μέσω της μητέρας της και του αδελφού της οι οποίοι την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα grttimes.gr.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην Πυλαία όταν η 25χρονη επιτέθηκε στην 27χρονη την οποία και τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά.

Η κατηγορούμενη μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του επεισοδίου φέρεται να είναι το γεγονός ότι η 25χρονη, μητέρα δύο παιδιών, κατηγορούσε την 27χρονη ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Αν σου άρεσε κάνε