Συλλήψεις για το φονικό στη Ραφήνα

Συλλήψεις για το φονικό στη Ραφήνα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:00 Δημιουργία 27/06/22, 11:50
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σε δύο συλλήψεις για τη δολοφονία 42χρονου έξω από μπαρ στη Ραφήνα προχώρησε η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα», ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Τwitter ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν και βρίσκονται στη Γενική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής δύο άτομα, ηλικίας 24 ετών, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, για τον άγριο ξυλοδαρμό μετά θανάτου του 42χρονου, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον άλλοι δύο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (26/6/22) το θύμα βρισκόταν μέσα σε μαγαζί της περιοχής. Καθώς επιχείρησε να πάει τουαλέτα, κατά λάθος έσπρωξε έναν από τους πέντε με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει λέγοντάς του να πάνε έξω από το μαγαζί.

Ο 42χρονος βγήκε από το μαγαζί και κατευθύνθηκε προς ένα στενό ανάμεσα σε δυο μαγαζιά. Εκεί η παρέα των πέντε του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με αγριότητα με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να καταλήξει.

Αν σου άρεσε κάνε