Νέο περιστατικό οπαδικής βίας με θύμα 14χρονο στη Θεσσαλονίκη ερευνά η ΕΛΑΣ

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας με θύμα 14χρονο στη Θεσσαλονίκη ερευνά η ΕΛΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ UPD 11:50 Δημιουργία 02/02/22, 11:44
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 19χρονου, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, ένα νέο περιστατικό τυφλής οπαδικής βίας, είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας και ερευνάται ήδη από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως έγινε γνωστό, σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην περιοχή της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν 14χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας - Τριανδρίας, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα αγνώστων, που τον ξυλοκόπησαν, προκαλώντας του σωματικές βλάβες στο κεφάλι και το σώμα. Μάλιστα, οι δράστες της επίθεσης, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του ανήλικου, όσο τον χτυπούσαν τον ρωτούσαν τι ομάδα είναι.

Ο 14χρονος -όπως ανέφερε ο πατέρας του- γλίτωσε από τη μανία των δραστών, χάρη στην επέμβαση υπαλλήλων παρακείμενου ξενοδοχείου που αντιλήφθηκαν το σκηνικό. Το θύμα συνοδευόταν από τον 15χρονο αδελφό του, που όμως κατάφερε να ξεφύγει.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε