Θεσσαλονίκη: Ο πρώην σύζυγος σκότωσε την 55χρονη στο ζαχαροπλαστείο και όχι η πεθερά

Θεσσαλονίκη: Ο πρώην σύζυγος σκότωσε την 55χρονη στο ζαχαροπλαστείο και όχι η πεθερά

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:34 Δημιουργία 14/12/21, 18:32
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Η αστυνομία είχε εξ αρχής την αίσθηση ότι κάτι άλλο έχει συμβεί αναφορικά με το σενάριο της δολοφονίας της 55χρονης από την πεθερά της σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας (13 Δεκεμβρίου).

Και τελικά, μία ημέρα μετά, φαίνεται πως ήρθε η ολική ανατροπή στην υπόθεση. Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος, ο οποίος ήταν και ο μόνος που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ είχε κίνητρο για την 17η γυναικοκτονία, όπως αποκάλυψε το MEGA στην εκπομπή live news.

Ο πρώην σύζυγός της και όχι η πεθερά της -όπως είχε αναφερθεί τη Δευτέρα- ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για πλήρη ανατροπή των δεδομένων, αφού δεν επιβεβαιώνονται οι αρχικές μαρτυρίες που ήθελαν τη δολοφονία να έχει κάνει η πεθερά της, η οποία φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα.

O πρώην σύζυγος της 55χρονης που διέμενε στα Τρίκαλα φέρεται να πυροβόλησε την 55χρονη γυναίκα με καραμπίνα, επειδή τον είχε εγκαταλείψει και μετέβη στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης φέρεται να φορούσε παλτό και αλλά ρούχα με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους αυτόπτες μάρτυρες ότι το φόνο διετέλεσε γυναίκα. Ο πρώην σύζυγος της 55χρονος συνελήφθη και όλα δείχνουν ότι αυτή ήταν η 17η γυναικοκτονία.

Αν σου άρεσε κάνε