Συμπλοκή στον Κολωνό: Ένοχος ο τράπερ και 2 ακόμα άτομα

Συμπλοκή στον Κολωνό: Ένοχος ο τράπερ και 2 ακόμα άτομα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:27 Δημιουργία 24/11/21, 19:24
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ποινές από 28 έως 36 μήνες φυλάκισης με 3ετή αναστολή επέβαλλε το δικαστήριο στους 3 από τους 4 κατηγορούμενους για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό στις αρχές Νοεμβρίου, με πρωταγωνιστή έναν γνωστό τράπερ.

Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους για βαριά σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία και επέβαλλε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή στον γνωστό τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενό του, στους οποίους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεανικής ηλικίας. Την ποινή των 36 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε το δικαστήριο στον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε και την αρχική αντιδικία με το θύμα, ενώ αθώος κρίθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε προτείνει την μετατροπή της κατηγορίας προς το ελαφρύτερο, χωρίς να γίνει αυτό δεκτό από το δικαστήριο. "Δεν προέκυψε το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης. Δεν προέκυψε κίνδυνος ζωής του παθόντος, ούτε σοβαρός ακρωτηριασμός, ούτε εμποδίστηκε σημαντικά και για μεγάλο διάστημα η καθημερινότητα του" ανέφερε.

Αν σου άρεσε κάνε