Βόλος: Ποιο το προφίλ του δράστη που φέρεται να σκότωσε τη νονά του με 20 μαχαιριές

Βόλος: Ποιο το προφίλ του δράστη που φέρεται να σκότωσε τη νονά του με 20 μαχαιριές

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:22 Δημιουργία 07/11/21, 14:20
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου που φέρεται να έχει δολοφονήσει την 75χρονη νονά του σε πολυκατοικία της λεωφόρου Καζανάκι, στον Βόλο.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αρχικές πληροφορίες χθες, ανέφεραν ότι ο δράστης έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ωστόσο φέρεται να ομολόγησε την πράξη του τηλεφωνικά, σε αστυνομικό, αλλά τελικώς δεν παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Η 75χρονη βρέθηκε νεκρή χθες νωρίς το απόγευμα, σε αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στην λεωφόρο Καζανάκι στην Νέα Ιωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 75χρονη γυναίκα βοηθούσε συχνά οικονομικά τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, ενώ λέγεται ότι ήταν και χρήστης ναρκωτικών.

Εικάζεται ότι και χθες ο δράστης της ζήτησε χρήματα, η γυναίκα αρνήθηκε και τελικά της επιτέθηκε, τη σκότωσε με περισσότερες από 20 μαχαιριές και μετέφερε το πτώμα της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στο υπόγειο της πολυόροφης οικοδομής. Ο 40χρονος, νωρίτερα, τύλιξε με μονωτική ταινία το κεφάλι της γυναίκας και το σώμα της με κλινοσκεπάσματα, την μετέφερε μέχρι το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο.

Μέχρι τώρα η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου.

Αν σου άρεσε κάνε