Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της ανήλικης στη Ρόδο: Γυναίκα συγγενής κακοποίησε την 8χρονη

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της ανήλικης στη Ρόδο: Γυναίκα συγγενής κακοποίησε την 8χρονη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:40 Δημιουργία 19/10/21, 10:06
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σοκαριστική ανατροπή που αφορά στην υπόθεση βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο, η οποία φιλοξενείται σε δομή του νησιού αφού εξετάστηκε από γυναικολόγο αλλά και ιατροδικαστή, φτάνει στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η dimokratiki.gr, όλα έγιναν για ένα ευτελές ποσό της τάξεως των 200 και των 500 ευρώ τα οποία ήθελε συγγενής της μητέρας της 8χρονης να της αποσπάσει.


Όλα ξεκίνησαν όταν η 8χρονη, της οποίας ο παππούς κατέθεσε ως ύποπτος για την κακοποίησή της, έπαθε λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα την οποία μάλιστα πιστοποίησαν κατά τις εξετάσεις που έκαναν ο ιατροδικαστής, ο γυναικολόγος και ο μικροβιολόγος. Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.

Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο η μητέρα, «έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη», όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού. Η συγκεκριμένη συγγενής όμως φάνηκε πως δεν είχε αγνές προθέσεις αφού συνέλαβε ένα αποκρουστικό σχέδιο εξαπάτησης της μητέρας έτσι ώστε να της αποσπάσει χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα αυτή προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα! Στην συνέχεια φέρεται να έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμο της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία. Ακολούθως ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση. Οι εξελίξεις τρέχουν από το πρωί της Κυριακής και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφού συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν καταθέσει η 33χρονη μητέρα του 8χρονου παιδιού, ο σύντροφός της η γιαγιά του αλλά και τα δύο ακόμη κορίτσια της μητέρας, ηλικίας 10 και 12 ετών, παρουσία παιδοψυχολόγου. Η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί ότι το παιδί έχει νοητική στέρηση και το τοποθετεί ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών.

Τα δύο του αδέλφια εξεταζόμενα, παρουσία παιδοψυχολόγου, εξέφρασαν σύμφωνα με τις πληροφορίες τη στεναχώρια τους για το γεγονός ότι δεν βρίσκονται μαζί με τους παππούδες τους, επεσήμαναν ότι ο παππούς τους είναι αυστηρός αλλά τα αγαπά και απέκλεισαν οιανδήποτε υποψία για τέλεση αδικημάτων εντός του στενού κύκλου της οικογενείας.

Αν σου άρεσε κάνε