Ντ. Μπακογιάννη: «Κύμα» συμπαράστασης μετά την ανακοίνωση για τη μάχη με τον καρκίνο

Ντ. Μπακογιάννη: «Κύμα» συμπαράστασης μετά την ανακοίνωση για τη μάχη με τον καρκίνο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:22 Δημιουργία 18/10/21, 16:46
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σύσσωμος έσπευσε ο πολιτικός κόσμος να ευχηθεί στην Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη σημερινή της ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, μια μορφή καρκίνου, που φαίνεται ωστόσο να εντοπίστηκε σε αρχικό στάδιο.

Οι πρώτες ευχές έφτασαν μέσω Twitter από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδη:

Ακολούθησε ανάρτηση του επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος από την πλευρά του έγραψε: «Περαστικά από καρδιάς στην Ντόρα Μπακογιάννη! Όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα υγείας και ζωής, οι πολιτικές διαφορές μπαίνουν στην άκρη. Ντόρα σου εύχομαι ολόψυχα και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσεις νικηφόρα αυτή την περιπέτεια!».

Τις ευχές του έστειλε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος τόνισε πως η Ελλάδα χρειάζεται τη Ντόρα Μπακογιάννη δυνατή και στη Βουλή. «Εύχομαι από καρδιάς περαστικά στην Ντόρα Μπακογιάννη. Έχει τις ευχές και τη σκέψη μας ώστε να κερδίσει αυτή τη μάχη. Η κ. Μπακογιάννη αν και πολιτικός αντίπαλος είναι ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα και τη χρειαζόμαστε γερή και υγιή στο κοινοβούλιο».

Από το βήμα της Βουλής εξέφρασε την συμπαράσταση του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «όλα θα πάνε καλά!».

Αν σου άρεσε κάνε