Επίθεση με βιτριόλι: Για τις 30 Σεπτεμβρίου διεκόπη η δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Για τις 30 Σεπτεμβρίου διεκόπη η δίκη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:13 Δημιουργία 15/09/21, 12:10
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Για τις 30 Σεπτεμβρίου διεκόπη η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020, στην Καλλιθέα.

Αποχωρώντας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε για την κατηγορούμενη: «Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι».

Νωρίτερα, γραπτή δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την πρόθεση της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι, Έφης Κακαράτζουλα, να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στη δικαστική αίθουσα, ανέγνωσε ο πρόεδρος της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Στην εκφώνηση του ονόματός της, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι είναι απούσα. Τότε, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από την άδικη πράξη της κατηγορουμένης.

Αν σου άρεσε κάνε