Ενοπλη ληστεία στην Αθήνα: 10 προσαγωγές από την Αστυνομία

Ενοπλη ληστεία στην Αθήνα: 10 προσαγωγές από την Αστυνομία

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:24 Δημιουργία 14/09/21, 18:21
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δύο ενόπλων που λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας, αδειάζοντας τα ταμεία από χρήματα.

Η Αστυνομία που σάρωσε την περιοχή κυρίως προς το Μοναστηράκι, όπου εξαφανίστηκαν τα ίχνη των δραστών, προχώρησε σε 10 προσαγωγές υπόπτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομα με αναφορές στο ένοπλο αντάρτικο πόλεως, γι’ αυτό και εξετάζονται καρέ - καρέ τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να έχουν πλήρη εικόνα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ένας από τους δύο ένοπλους ληστές είχε και χαρακτηριστικό τατουάζ –το οποίο έχει περιγραφεί από αυτόπτες μάρτυρες-, το οποίο είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει τις έρευνες σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μία ληστεία πολύ υψηλού ρίσκου, στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχή με έντονη αστυνομική παρουσία. Είναι ενδεικτικό ότι οι δύο δράστες βγήκαν στον δρόμο με τα όπλα στα χέρια και άρχισαν να τρέχουν προς την πλατεία Μοναστηρακίου, όπου χάθηκαν τα ίχνη τους.

Αν σου άρεσε κάνε