Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του

Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:30 Δημιουργία 03/08/21, 11:50
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Θύμα συζυγοκτονίας έπεσε ακόμα μια γυναίκα - αυτή τη φορά στη Λάρισα, όταν σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο άνδρας της την πυροβόλησε και τη σκότωσε μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση.

Η 43χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον άνδρα της μέσα σε ταβέρνα που διατηρεί ο αδερφός της στον τόπο καταγωγής της, τη Σωτηρίτσα, στα παράλια του νόμου Λάρισας, στην οποία εργαζόταν κάθε καλοκαίρι, όταν και επέστρεφε από την Αθήνα, όπου διέμενε με το σύζυγό της.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr η άτυχη μητέρα 3 παιδιών, δέχτηκε 8 πυροβολισμούς από τον σύζυγό της εν ώρα εργασίας και έπεσε νεκρή.

Ο άνδρας της μάλιστα δεν δίστασε να την σκοτώσει μπροστά στα μάτια των εργαζομένων οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία και εν τέλει παραδόθηκε.

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη».

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ, ενώ αυτήν την ώρα, οι μάρτυρες της άγριας δολοφονίας, καταθέτουν στις Αρχές.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια ώστε να ληφθούν όλες οι πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της 43χρονης μητέρας.

Αν σου άρεσε κάνε