Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Στον ανακριτή με...λιντσαρίσματα ο δράστης

Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Στον ανακριτή με...λιντσαρίσματα ο δράστης

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:05 Δημιουργία 03/08/21, 09:46
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στον 12ο τακτικό ανακριτή μεταφέρθηκε σήμερα ο συζυγοκτόνος της Δάφνης, προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της γυναίκας του.

Κατά την άφιξή του, συγγενείς του θύματος του επιτέθηκαν, εκσφενδονίζοντας αντικείμενα, ενώ παρά την ασφάλεια που τον συνόδευε, κατάφεραν να τον χτυπήσουν ελαφρά σε κεφάλι και πλευρά.

Σε βάρος του αλβανικής καταγωγής 39χρονου, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Μετά το πέρας της απολογίας ανακριτής και εισαγγελέας θα αποσυρθούν σε διάσκεψη για να αποφασίσουν εάν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί.


Tην ίδια ώρα, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα της Δάφνης έρχονται στο φως από την κατάθεση του συζυγοκτόνου στην αστυνομία. Φαίνεται λοιπόν ότι η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε και πάλεψε για να αποτρέψει το μοιραίο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο δράστης, σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, την ώρα που η ίδια κοιμόταν. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να προσπάθησε να αντισταθεί, παλεύοντας για τη ζωή της, όμως ο συζυγοκτόνος ήταν πολύ πιο δυνατός από αυτήν και τελικά δεν τα κατάφερε.

Αν σου άρεσε κάνε