Βιασμός στα Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 35χρονος

Βιασμός στα Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 35χρονος

ΕΛΛΑΔΑ UPD 11:11 Δημιουργία 23/06/21, 11:04
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 35χρονος Βούλγαρος, φερόμενος ως βιαστής της 50χρονης καθαρίστριας, την οποία άρπαξε την ώρα που δούλευε στην πολυκατοικία, όπου ο ίδιος διέμενε στα Κάτω Πετράλωνα και την κρατούσε όμηρο κακοποιώντας τη για ώρες στο διαμέρισμά του.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια, ενώ ο 35χρονος διέφυγε και από το περασμένο Σάββατο αναζητούταν από τις αρχές για να συλληφθεί τελικά χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς δέχθηκε πολλά χτυπήματα κατά τον πολλαπλό βιασμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ. Μαζί του συνελήφθη και ένας άνδρας, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 35χρονος αλλοδαπός, κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

Πηγή: ΕΡΤ

Αν σου άρεσε κάνε