Γλυκά Νερά - Καλλιάνος: Στη μικρή Λυδία και σε ιδρύματα ορφανών τα 300.000 ευρώ της επικήρυξης

Γλυκά Νερά - Καλλιάνος: Στη μικρή Λυδία και σε ιδρύματα ορφανών τα 300.000 ευρώ της επικήρυξης

ΕΛΛΑΔΑ UPD 11:54 Δημιουργία 18/06/21, 10:39
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Έκκληση στην κυβέρνηση για το ποσό των 300.000 ευρώ με τα οποία είχαν επικηρυχθεί οι «δολοφόνοι» της Καρολάιν, απευθύνει ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, προκειμένου τα χρήματα να δοθούν στην οικογένεια της άτυχης Κάρολαιν αλλά και σε ιδρύματα ορφανών παιδιών.

«Να μεγαλώσει χωρίς να της λείψει τίποτα», λέει ο Γ. Καλλιάνος, αναφερόμενος στη μόλις 11 μηνών Λυδία, που «είδε» τον πατέρα της να δολοφονεί τη μητέρα της.

Σύμφωνα με το βουλευτή της ΝΔ, το ποσό που επρόκειτο να διατεθεί για τον εντοπισμό των «ληστών» στα Γλυκά Νερά, πρέπει να μοιρασθεί μεταξύ της οικογένειας της αδικοχαμένης 20χρονης μητέρας για το ...ευκολότερο μέλλον της κόρης της και ιδρυμάτων ορφανών.

Η υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαιν, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ έγινε κεντρικό θέμα και στη βρετανική Sun.

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία...» είχε πει στον επικήδειο της 20χρονης, ο δολοφόνος σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε