Μάχη για το πόδι του δίνει 23χρονος που παρασύρθηκε από μπουλντόζα σε κορονοπάρτι του ΑΠΘ

Μάχη για το πόδι του δίνει 23χρονος που παρασύρθηκε από μπουλντόζα σε κορονοπάρτι του ΑΠΘ

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:11 Δημιουργία 15/06/21, 13:44
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Μάχη για να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε κορονοπάρτι μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όταν νεαρός, υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλε μπρος σκαπτικό μηχάνημα που βρήκε σε εργοτάξιο και τον παρέσυρε, πολτοποιώντας το πόδι του κάτω από την ερπύστρια.

Η μητέρα του 23χρονου, δήλωσε στην ΕΡΤ 3 ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου. Ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση.


Αυτό ήταν το έκτο Σαββατοκύριακο που διοργανώθηκε πάρτι μέσα στους χώρους του Αριστοτελείου, παρά τις αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις.

Όπως είπε με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του 23χρονου, οι γονείς παρακαλούν να φυλάσσεται το ΑΠΘ, ώστε να μη γίνονται κορονοπάρτι στους χώρους του και ότι, εάν υπήρχε φύλαξη, το παιδί της δεν θα ήταν τώρα σοβαρά τραυματισμένο, με τον φόβο να του κόψουν το πόδι.

Κατόπιν εντολής του εισαγγελέα συνελήφθη ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας, ωστόσο λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών.

Πηγή: ΕΡΤ

Αν σου άρεσε κάνε