Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική κατάθεση του συζύγου της άτυχης Κάρολαιν - Η περιγραφή των δραστών

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική κατάθεση του συζύγου της άτυχης Κάρολαιν - Η περιγραφή των δραστών

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:25 Δημιουργία 10/06/21, 12:06
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Νέα κατάθεση με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την τραγωδία στα Γλυκά Νερά, που κόστισε τη ζωή της 20χρονης συζύγου του, έδωσε στην ΕΛΑΣ, ο 32χρονος πιλότος.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 32χρονος, μιλώντας ακόμα σε χρόνο ενεστώτα όταν αναφέρεται στην 20χρονη γυναίκα του, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι τους.

«Η γυναίκα μου δεν εργάζεται και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο», λέει στους αστυνομικούς, όπως και «είμαστε αγαπημένοι και μένουμε στη μεζονέτα».

«Επειδή ένιωθα το όπλο και έβλεπα τον άλλο να στοχεύει τη γυναίκα μου με το revolver, δεν αντιστάθηκα καθόλου και έπεσα στο πάτωμα. Τους είπα πως τα χρήματα είναι στο σαλόνι. Αυτός με το πιστόλι ξεκίνησε να μου δένει το στόμα με ταινία. Με έπιασε στο στόμα και γύρω από το κεφάλι και τον λαιμό πολλές φορές σφιχτά και συνέχισε να με κρατάει στο πάτωμα, σπρώχνοντας με το χέρι του στην πλάτη», συμπλήρωσε.

Σε ότι αφορά στην περιγραφή των τριών δραστών, ο πιλότος έδωσε όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσε να θυμηθεί : «Οι δύο άνδρες ήταν πιο ψηλοί από εμένα, που είμαι 1.77. Φορούσαν σκούρα ρούχα, μακρυμάνικες μπλούζες και μαύρα γάντια στα χέρια τους. Στο κεφάλι τους φορούσαν full face κουκούλες και φαίνονταν μόνο τα μάτια τους. Ο ένας κρατούσε ένα μαύρο πιστόλι και ο άλλος ένα ασημένιο revolver, αυτό με τον μύλο. Τους δύο ψηλούς δεν μπορώ να τους αναγνωρίσω, είδα μόνο τα μάτια τους και θυμάμαι το βλέμμα τους. Αυτός με το revolver φαινόταν λιγότερο σίγουρος για τις κινήσεις του, δεν πήρε πρωτοβουλίες».

Σύμφωνα με την περιγραφή του 32χρονου, είχαν ύψος από 1.80 έως 1.87, κανονική σωματική διάπλαση, ο ένας 30 με 35 ετών και ο άλλος 25 με 30. Όπως λέει, έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε είδε ότι ήταν δεμένος με σχοινί στο πόδι του κρεβατιού, ενώ περιγράφει και τις προσπάθειές του να καλέσει την Αστυνομία .

«Προσπάθησα να καλέσω το "100", αλλά επειδή το έκανα με τη μύτη, πρέπει να πήρα και άλλα παρόμοια νούμερα. Τελικά κατάφερα να μιλήσω με την αστυνομία και φώναζα βοήθεια. Μου ζητούσαν να πω που είμαι, αλλά επειδή είχα την ταινία στο στόμα, δεν ξέρω αν με κατάλαβαν. Αφού έκλεισε η γραμμή, κάλεσα από την επανάκληση τη γειτόνισσα μας. Και σ' αυτήν φώναζα όσο μπορούσα βοήθεια. Τελικά μετά από περίπου 15-20 λεπτά άκουσα θόρυβο από κάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, δεν ξέρω με ποιον τρόπο», είπε ακόμη ο πιλότος.

Αν σου άρεσε κάνε