Δολοφονία στην Αγ. Βαρβάρα: Δικαίωση και παραδειγματική τιμωρία ζητά η οικογένεια της 65χρονης

Δολοφονία στην Αγ. Βαρβάρα: Δικαίωση και παραδειγματική τιμωρία ζητά η οικογένεια της 65χρονης

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:54 Δημιουργία 09/06/21, 12:46
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα», δήλωσε η μια εκ των δυο θυγατέρων της 65χρονης γυναίκας, που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της την περασμένη Πέμπτη στην Αγία Βαρβάρα.

Οι δυο κόρες και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, προσήλθαν στο γραφείο του ανακριτή που ερευνά τη σχετική υπόθεση μαζί με τη δικηγόρο τους Γιάννα Παπαναγοπούλου, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 75χρονου, ο οποίος μετά την απολογία του προφυλακίστηκε προσωρινά.

«Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδερφού της προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του», ανέφερε σε δήλωσή της κυρία Παναγοπούλου κάνοντας λόγο για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για προσχεδιασμένο έγκλημα.

«Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τί ώρα σχολάει από την εργασία του, την περίμενε από τις οχτώ το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας την. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι ενδεικτική και μάρτυρα την ανθρωποκτονία από πρόθεση δεδομένου ότι ο θάνατός της επήλθε συνέπεια σημαντικότητα των κακώσεων κεφαλής και θώρακος. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατο της» είπε ακόμη η κ. Παναγοπούλου.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για την μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα», είπε η μια κόρη της άτυχης γυναίκας ενώ ο αδελφός της δήλωσε: «Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, ήταν ένας άγγελος αδερφή μου, την σκοτώσει κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

Αν σου άρεσε κάνε