ΕΛΑΣ: Σύλληψη του άντρα που «γάζωσε» πολυκατοικία στον Άλιμο - Νόμιζε πως τον παρακολουθούν

ΕΛΑΣ: Σύλληψη του άντρα που «γάζωσε» πολυκατοικία στον Άλιμο - Νόμιζε πως τον παρακολουθούν

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:02 Δημιουργία 05/06/21, 13:46
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στη σύλληψη 35χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής, τρεις μόλις ημέρες μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς κατά πολυκατοικίας στον Άλιμο.

Ο άντρας είχε πυροβολήσει 9 φορές μέσα από το αυτοκίνητο του, ενώ ήταν εν κινήσει.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του στις Αρχές, ο 35χρονος νόμιζε ότι δύο μηχανές τον παρακολουθούσαν και προκειμένου να διαφύγει, πυροβόλησε στον αέρα.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο ίδιος ανέφερε πως ήταν επηρεασμένος από τις μαφιόζικες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό και φοβούμενος για τη ζωή του, άνοιξε πυρ.

Όπως ξεκαθάρισε, η πολυκατοικία δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός. Μία από τις σφαίρες του, βρέθηκαν στον δρόμο με αποτέλεσμα να γίνει βαλλιστική εξέταση. Όπως διαπισώθηκε το όπλο του ήταν «καθαρό», ωστόσο ταυτοποιήθηκε ο 35χρονος. Οι αστυνομικοί τον εντόπίσαν και τον συνέλαβαν στη Γλυφάδα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις όπλων και κυκλώματα νύχτας.

Το χρονικό της υπόθεσης


Η περίεργη επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τρίτης, όταν άγνωστος, πέρασε κάτω από την πολυκατοικία στην οδό Κουμουνδούρου και γάζωσε τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων του τρίτου και του τετάρτου ορόφου.

Στα διαμερίσματα του τρίτου ορόφου έμεναν ένας συνταξιούχος και ένας επιχειρηματίας που βρισκόταν εκτός Αθηνών, ενώ στον δεύτερο όροφο μένει αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με τις αρχές να ερευνούν ποιος ήταν ο στόχος.

Αν σου άρεσε κάνε