Π. Φιλιππίδης: Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση της εισαγγελίας

Π. Φιλιππίδης: Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση της εισαγγελίας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 08:49 Δημιουργία 11/05/21, 08:33
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Η «ώρα της κρίσης» έχει φτάσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς το επόμενο διάστημα, οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές πρόκειται να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε άσκηση ή μη ποινικής δίωξης σε βάρος του, μετά τις καταγγελίες τριών συναδέλφων του για δύο απόπειρες και ένα βιασμό.

Η τύχη του γνωστού ηθοποιού, βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλου, ο οποίος και θα αποφασίσει εάν τα τρία κακουργήματα για τα οποία έχει κληθεί να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτος ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ικανά για να διερευνηθεί ξανά η υπόθεση αυτή τη φορά στο στάδιο της ανάκρισης.

Αφού μελετηθούν όλα τα στοιχεία και εφόσον αυτά οδηγήσουν στην άσκηση κακουργηματικών διώξεων, η έρευνα θα ξεκινήσει ξανά, από τακτικό ανακριτή, ο οποίος αφού εξετάσει τους μάρτυρες και επιχειρήσει να εντοπίσει περισσότερα στοιχεία για να έχει μία καλύτερη εικόνα της υπόθεσης, θα καλέσει και τον ηθοποιός να απολογηθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα που κατατέθηκε, ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται τις σε βάρος του καταγγελίες, ενώ δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν ο ίδιος αρνείται εξ ολοκλήρου τα περιστατικά ή υποστηρίζει πως για όσα έλαβαν χώρα, είχε τη συναίνεση των γυναικών.

Αν σου άρεσε κάνε