Απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα και άρση διαπεριφερειακών μετακινήσεων φέρνει ο τουρισμός

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα και άρση διαπεριφερειακών μετακινήσεων φέρνει ο τουρισμός

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:32 Δημιουργία 09/05/21, 10:25
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας στην εστίαση από τις 15 Μαϊου - Τελειώνουν click away και click inside στις 14 Μαϊου - Ανοίγουν μέσα στο μήνα γυμναστήρια - catering για δεξιώσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα και άνοιγμα διαπεριφερειακών μετακινήσεων φέρνει η επανεκκίνηση του τουρισμού.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, από τις 15 Μαΐου θα ξεκινήσει η άρση των SMS μετακίνησης, τουλάχιστον για το λιανεμπόριο.

«Από τις 15 του μηνός λογικά το ωράριο στην εστίαση θα πάει 12 το βράδυ, και μετά μια - δύο εβδομάδες θα διευρυνθεί περαιτέρω, ενώ τα click away - click inside τελειώνουν στις 14 του μηνός», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Mέσα στο μήνα Μάιο θα ανοίξουν γυμναστήρια – catering για δεξιώσεις κλπ. ανακοίνωσε. «Το ακριβές χρονοδιάγραμμα θα το ανακοινώσουμε μέσα σε αυτή την εβδομάδα με όρους και κανόνες» ξεκαθάρισε ο υπουργός. Στις δεξιώσεις για γάμους σε κτήματα, θα είναι σε ροτόντες των 6 όπως και στην εστίαση, αλλά την πυκνότητα θα την αποφασίσουν μέσα στην εβδομάδα οι γιατροί, ανέφερε. Τα γυμναστήρια ανοίγουν στις 17 του μηνός, πρώτα για τους εμβολιασθέντες, και αργότερα, στις αρχές Ιουνίου για τους υπόλοιπους.

Αν σου άρεσε κάνε