Άνοιγμα εστίασης: Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό - Ανακοινώσεις εντός της ημέρας

Άνοιγμα εστίασης: Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό - Ανακοινώσεις εντός της ημέρας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:04 Δημιουργία 01/04/21, 13:48
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, επόμενο στόχο της κυβέρνησης, αποτελεί το άνοιγμα της εστίασης, για την οποία έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη για τον κλάδο της εστίασης με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) Γιώργο Καββαθά και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Στην σύσκεψη θα βρίσκονται και, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτη, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος και Άκης Σκέρτσος, και ο γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.

Να σημειωθεί πως το άνοιγμα της εστίασης θα συνδεθεί και με την υποχρέωση των εργαζόμενων του κλάδου να πραγματοποιούν self test, για τα οποία συνολικός σχεδιασμός θα ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα.

Αν σου άρεσε κάνε