Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν επιστημονικοί φορείς της χώρας

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν επιστημονικοί φορείς της χώρας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:20 Δημιουργία 12/02/21, 17:12

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν μέσω κοινής επιστολής, εννέα επιστημονικοί φορείς της χώρας, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία στους κλάδους τους.

«Στη δεύτερη φάση τηςπανδημίας,όπου οι αρνητικές επιπτώσεις της ενεργούν πολλαπλασιαστικά, η στήριξη της Κυβέρνησηςυπολείπεται μέχρι στιγμής της στήριξης που παρείχε στους λοιπούςπληττόμενους επαγγελματικούς κλάδους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Ακόμη, περαιτέρω δηλώνεται, ότι «η ουσιαστική οικονομική ενίσχυση και στήριξη των επιστημόνων από την Πολιτεία επιβάλλεται και είναι σήμερα αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά».

Την επιστολή υπογράφουν οι εννέα πρόεδροι των επιστημονικών φορέων του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος και Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.

Αν σου άρεσε κάνε