Εισαγγελική παρέμβαση για το κορονοπάρτι στη ΓΑΔΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για το κορονοπάρτι στη ΓΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 04/02/21, 20:29

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η δημοσιοποίηση φωτογραφίας αστυνομικών που φαίνονται να διασκεδάζουν με ποτά στα χέρια χωρίς να τηρούν τα μετρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Το κορονοπάρτι που φαίνεται να έλαβε χώρα εντός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, προκάλεσε την παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, η οποία έδωσε εντολή για την διενέργεια έρευνας.

Η εντολή της εισαγγελέως, είναι η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος, αφού εξακριβώσει την βασιμότητα των δημοσιευμάτων και επαληθεύσει το περιστατικό, θα εξετάσει την διάπραξη αδικημάτων που αφορούν τα μέτρα κατά της πανδημίας. Παράλληλα διατάχθηκε από την ΕΛΑΣ ένορκη διοικητική εξέταση.

Στη φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έξι αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα, εμφανίζονται ο ένας πλάι στον άλλον χωρίς να φορούν μάσκες, με ποτήρια με αλκοόλ στα χέρια, ενώ σε ένα τραπέζι μπροστά τους υπάρχουν μπουκάλια με βότκα και ουίσκι και διάφορα φαγώσιμα είδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star , το περιστατικό έγινε πριν από τέσσερις ή πέντε ημέρες, και οι εικονιζόμενοι που φέρονται να εργάζονται στην γραμματεία της Άμεσης Δράσης, ανάρτησαν οι ίδιοι την εικόνα στο διαδίκτυο.

Αν σου άρεσε κάνε