Αθήνα: Συνελήφθη αλλοδαπός που γρονθοκόπησε γυναίκα για να της κλέψει το ποδήλατο

Αθήνα: Συνελήφθη αλλοδαπός που γρονθοκόπησε γυναίκα για να της κλέψει το ποδήλατο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:31 Δημιουργία 25/01/21, 19:19

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, όταν ληστής αφγανικής καταγωγής επιτέθηκε σε γυναίκα στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη και άρχισε να τη γρονθοκοπεί με μανία για να της αρπάξει το ποδήλατο.

Για ...καλή τύχη του θύματος, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δρασης που περιπολούσαν στην περιοχή, άκουσαν τις φωνές και πέρασαν άμεσα χειροπέδες στο δράστη.

Το συμβάν κοινοποίησε ο μέσω Facebook ο συνδικαλιστης Χρήστος Μπαλάσκας, ο οποίος υπηρετεί στην Άμεση Δράση.

«24/1/2021. Πρωινή βάρδια για τη Γ αλλαγή της Άμεσης Δράσης. Το Α 3-5/Γ περιπολικό της Α/Δ περιπολούσε στο κέντρο των Αθηνών. Σε μία στιγμή επι των οδών Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη άκουσαν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. Πλησιάζοντας είδαν έναν άνδρα να χτυπάει με μανία με γροθιές και κλωτσιές μία γυναίκα (Ελληνίδα) για να της κλέψει το ποδήλατό της. Αμέσως οι αμεσοδρασίτες ακινητοποίησαν τον Αφγανό δράστη αν και προέβαλε αντίσταση και τον δέσμευσαν. Η γυναίκα είχε τραυματιστεί ελαφρά. Άπαντες μεταφέρθηκαν στο Τ.Α. όπου συντάχθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας. Συγχαρητήρια για πολλοστή φορά στο Α 3-5/Γ και γενικότερα στην Άμεση Δράση η οποία κάθε μέρα αποδεικνύει την αξία της. ΕΥΓΕ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

afganos

Αν σου άρεσε κάνε