ΠΟΕΔΗΝ: Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό 54χρονη νοσηλεύτρια στη Δράμα

ΠΟΕΔΗΝ: Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό 54χρονη νοσηλεύτρια στη Δράμα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:34 Δημιουργία 24/11/20, 16:25

Νοσηλεύτρια από τη Δράμα, η οποία νοσούσε από κορονοϊό και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, κατέληξε χθες.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η 54χρονη γυναίκα εργαζόταν στο νοσοκομείο της Δράμας και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ακόμη μία νοσηλεύτρια, 52 ετών, δίνει μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Τέλος, ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητικός από το νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Αλλη μία συνάδελφος νοσηλεύτρια χάθηκε χθες από κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Δράμας. Νοσηλεύτρια 54 χρονών από το νοσοκομείο της Δράμας έχασε τη ζωή της σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους.

Μαζί με τη θλίψη όμως υπάρχει και οργή. Για τα λάθη και τις παραλήψεις που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου. Επίσης άλλη μια νοσηλεύτρια διασωληνωμένη 52 χρονών από το ίδιο νοσοκομείο δίνει τη μάχη για τη ζωή στη MEΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πριν βρέθηκε θετική η κόρη της που γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο, η οποία μάλλον κόλλησε τον ιό στο νοσοκομείο.

Ακόμη δύο συνάδελφοι από το νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητικός.

Συνολικά 70 συνάδελφοι νοσούν στο νοσοκομείο Δράμας.

Ξέφυγε η κατάσταση με σημαντικές ευθύνες στην κακή διαχείριση των περιστατικών, που οδήγησε σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου».

Αν σου άρεσε κάνε