Χαρδαλιάς: Αίρονται τα έκτακτα μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο από την Τρίτη

Χαρδαλιάς: Αίρονται τα έκτακτα μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο από την Τρίτη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:26 Δημιουργία 11/09/20, 18:14

Την άρση του καθεστώς των ειδικών έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού Covid-19 σε Πάρο και Αντίπαρο από την ερχόμενη Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας στην ενημέρωση για την πορεία της νόσου στη χώρα μας από το υπουργείο Υγείας.

Όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ανά τριήμερο θα κρίνεται η άρση των έκτακτων μέτρων στις περιοχές όπου έχει επιβληθεί μίνι lockdown.

Ακόμη σημείωσε ότι παρατείνονται τα μέτρα για τις υπόλοιπες περιοχές που ισχύουν ειδικά περιοριστικά μέτρα, ενώ σχετικά με τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, όπως η Περιφέρεια Αττικής, τα μέτρα που ισχύουν παρατείνονται.

Ενόψει του ανοίγματος των σχολείων ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι δημιουργείται μια ομάδα διαχείρισης, μια λεγόμενη task force, με τη σύμπραξη των υπουργείων Υγείας, Παιδείας, της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ, που θα υποστηρίζει σε καθημερινή βάση κατά το πρώτο διάστημα τους περιφερειακούς διευθυντές υγείας αλλά και τους διευθυντές εκπαίδευσης στη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων στα σχολεία.

Η επικοινωνία με την ομάδα διαχείρισης θα είναι δυνατή από τη Δευτέρα το πρωί στις 9 πμ στα τηλέφωνα 2131510984, 0985, και 0986.

Αν σου άρεσε κάνε