Δίκη Γ. Μακρή: Ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι

Δίκη Γ. Μακρή: Ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:36 Δημιουργία 08/09/20, 15:30

Την ενοχή των δυο αδελφων 32 και 36 ετών, βουλγαρικής καταγωγής , ζήτησε σήμερα ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, για την υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο 2018.

Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του 32χρόνου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά μόνας, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας ενώ ο 36χρονος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πεπεισμένος για την ενοχή των δυο αδελφών αλλά όχι και για τους λόγους της δολοφονίας, ο εισαγγελέας ανέφερε: «Οι δικαστικοί λειτουργοί εξετάζουν τα αποδεικτικά μέσα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο τον σκότωσαν, ο θεός και η ψυχή τους…» ενώ καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων συμπλήρωσε: «Είπαν διάφορες δικαιολογίες για τα αυτοκίνητα για το ότι δεν τους έκαναν. Έλα όμως που τα τρία εξ αυτών έχουν θεαθεί έξω από την οικία του δολοφονηθέντος. Και μάλιστα μόνο τις ημέρες που τα είχαν νοικιάσει οι κατηγορούμενοι» ανέφερε ο εισαγγελέας, ενώ σε άλλο σημείο της αγόρευσής του τόνισε: «Πέρα πάσης αμφιβολίας ο πρώτος κατηγορούμενος είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας. Δεν το λέω εγώ, το λέει το βίντεο της ανθρωποκτονίας. Φαίνεται από το βίντεο το γυμνασμένο προφίλ, η σωματοδομή, η κοτσίδα….».

Αν σου άρεσε κάνε