Κανονικά τα δρομολόγια τρένου και προαστιακού για Τρίτη - Τετάρτη

Κανονικά τα δρομολόγια τρένου και προαστιακού για Τρίτη - Τετάρτη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:17 Δημιουργία 07/10/19, 16:59

Κανονικά θα κινηθούν αύριο και μεθαύριο, Τρίτη και Τετάρτη, τα τρένα, συμπεριλαμβανομένων του Προαστιακού, καθώς η δικαιοσύνη έκρινε παράνομη και καταχρηστική την κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Σημειώνεται πως η ΠΟΣ είχε εξαγγείλει τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας για την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 05:00-08:00, 13:00-16:00 και 21:00-24.00, καθώς και 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου (από 00.00 έως 24.00), για το προσωπικό που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο.

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ενημερώνει ότι προχωρά σε αναστολή των κινητοποιήσεων και δηλώνει: «Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για ΣΣΕ και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε. Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο για υπογραφή ΣΣΕ όσο και για όποια νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα».

Αν σου άρεσε κάνε