Νεκρή γυναίκα στο Κιλκίς από σύγκρουση ΙΧ με τρένο

Νεκρή γυναίκα στο Κιλκίς από σύγκρουση ΙΧ με τρένο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:21 Δημιουργία 01/08/19, 14:31

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της την Πέμπτη στην περιοχή Μυριόφυτο του Κιλκίς, όταν μια εμπορική αμαξοστοιχία με κατεύθυνση τις Σέρρες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο γυναίκες και ένας άνδρας, εκ των οποίων η μια γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η τρίτη επιβαίνουσα φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Ο άντρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε και ετοιμάζουμε τη διακομιδή του στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης», σημείωσε στο ΑΜΠΕ ο διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «σταθερή κρίνεται η κατάσταση της γυναίκας, η οποία φέρει κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και εισήχθη στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου»

Στο σημείο έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό των επιβατών του οχήματος δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπάρχουν καθυστερήσεις στα επιβατικά τρένα που εκτελούν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Δράμα.

Αν σου άρεσε κάνε