Μπαράζ ληστειών στα Εξάρχεια

Μπαράζ ληστειών στα Εξάρχεια

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:00 Δημιουργία 06/06/19, 08:46

Τρεις ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν την Τρίτη στο άβατο των Εξαρχείων. Στόχος των ληστών έγινε ένα φροντιστήριο, ένα τουριστικό γραφείο και ένα σούπερμαρκετ.

Για την ακρίβεια, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star, η πρώτη ληστεία έγινε σε φροντιστήριο στην Οδό Κωλλέτη στα Εξάρχεια, το μεσημέρι, όταν και ο χώρος ήταν γεμάτος καθηγητές και προσωπικό.

«Μπήκανε δυο αλλά επειδή η πόρτα ανοίγει με μπουτόν, σπάσανε με την κάνη του όπλου το τζάμι , βάλανε το χέρι μέσα, μπήκανε και ο ένας στεκόταν μπροστά με το όπλο απειλώντας και ο άλλος κατέβηκε στο λογιστήριο και ζήτησε λεφτά», δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο Star. Ερωτηθείς για το πόσα πήρε, απαντά: «50 ευρώ, Και σε έναν καθηγητή που πλησίασε του είπαν φύγε θα σε πυροβολήσω στα πόδια».

Οι δύο ένοπλοι κρανιοφόροι αμέσως μετά χτύπησαν τουριστικό γραφείο στην οδό Στουρνάρη, ενώ έπειτα στο στόχαστρο βρέθηκε σουπερμάρκετ στην οδό Σουλτάνη στα Εξάρχεια. Στο σουπερμάρκετ των Εξαρχείων εισέβαλαν περίπου 7-8 άτομα, κρατώντας ξύλα και καδρόνια στα χέρια, απειλώντας τους ταμίες του καταστήματος. Αφού πήραν τα χρήματα, τράπηκαν σε φυγή.

Αν σου άρεσε κάνε