Ελεύθεροι για τα «γυαλιά καρφιά» στη Βουκουρεστίου - «Θα επαναφέρω την τάξη», δεσμεύεται ο Κυριάκος

Ελεύθεροι για τα «γυαλιά καρφιά» στη Βουκουρεστίου - «Θα επαναφέρω την τάξη», δεσμεύεται ο Κυριάκος

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:27 Δημιουργία 10/05/19, 09:05

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι προσαχθέντες για τις χθεσινές καταστροφές σε καταστήματα και τράπεζες, στο κέντρο της Αθήνας.

Τα 3 άτομα που κρατούνται είναι αλλοδαποί, οι οποίοι δεν κατηγορούνται, εξάλλου, για τη χθεσινή επίθεση, αλλά επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής τους στη χώρα.

Σημειώνεται, ότι οι κουκουλοφόροι, που κρατούσαν ρόπαλα, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν διάφορες επιπλέον ζημιές σε 11 καταστήματα και 2 τράπεζες, στις οδούς Ακαδημίας, Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης, περίπου 30 άτομα κρατώντας ρόπαλα, βγήκαν από το κτίριο της Νομικής και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα νεαρά άτομα τα οποία, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια τα οποία έγραφαν: «Αδεια τώρα στον Δ.Κουφοντίνα, κατάργηση του εισαγγελικού βέτο».

Στη Βουκουρεστίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από νωρίς το πρωί βρέθηκε στα καταστήματα της οδού Βουκουρεστίου τα οποία χθες έγιναν στόχος κουκουλοφόρων, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν είναι δυνατόν, σε μία ολόκληρη πόλη, ο ιστορικότερος εμπορικός δρόμος της Αθήνας να είναι κατεστραμμένος. Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων. Η ασφάλεια και η τάξη την επόμενη μέρα θα επανέλθει. Τέτοιες εικόνες εφόσον μας εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός θα σταματήσουν.

Αν σου άρεσε κάνε