ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ και μπράβοι της νύχτας...

ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ και μπράβοι της νύχτας...

ΕΛΛΑΔΑ UPD 11:53 Δημιουργία 04/04/19, 09:29

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το ΠΑΜΕ εναντίον της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αναφορικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν σε συνέδριο στη Ρόδο.

Για την ακρίβεια, το ΠΑΜΕ υποστήριξε ότι η ΓΣΕΕ είχε επιστρατεύσει μπράβους, ποινικούς και τραμπούκους.

«Μόνη μας επιδίωξη είναι να μην μπουν εργοδότες και νόθοι στα Συνδικάτα, είτε ως δήθεν εκλεγμένοι είτε ως διορισμένοι» είπε ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, η διοίκηση της ΓΣΕΕ επιχείρησε να εφαρμόσει ένα μαφιόζικο σχέδιο, πραγματοποιώντας «σαν τον κλέφτη», ένα συνέδριο σε μια αίθουσα ξενοδοχείου - φρούριου, 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα.

Στον χώρο, σύμφωνα με τον κ. Μαυροκέφαλο, βρίσκονταν ως περιφρούρηση τραμπούκοι και ποινικοί, κάποιοι εκ τους οποίους κρατούσαν ζώνες στα χέρια, απειλούσαν φωτορεπόρτερ και φώναζαν «φασιστάκια κομμουνιστές».

Μέλη του ΠΑΜΕ κατήγγειλαν ότι κάποιοι από τους μπράβους επιτέθηκαν σε εκλεγμένους αντιπροσώπους του ακόμα και με δαγκωνιές!

Το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι η ΓΣΕΕ απαγόρευσε την είσοδο ακόμα και στα Μέσα Ενημέρωσης και πως για να διαστρεβλώσει τα όσα συνέβησαν «σκηνοθέτησε» τραυματισμούς μελών της.

Υπενθυμίζεται ότι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, αυτή την ώρα, υποβάλλουν μηνύσεις κατά των μελών του ΠΑΜΕ.

Οι δηλώσεις του κ. Μαυροκέφαλου:





Αν σου άρεσε κάνε