Τραμπ: Θα παρέμβω εάν υπ. Δικαιοσύνης και FBI δεν αρχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά

Τραμπ: Θα παρέμβω εάν υπ. Δικαιοσύνης και FBI δεν αρχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά

ΔΙΕΘΝΗ UPD 08:32 Δημιουργία 31/08/18, 08:28

Προειδοποίηση προς το υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI «να αρχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους και να την κάνουν σωστά» απηύθυνε ο Ντόναλντ Τραμπ, διαμηνύοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα παρέμβει ο ίδιος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, που έχει επικρίνει επανειλημμένα το υπουργείο Δικαιοσύνης γα τον τρόπο που χειρίζεται την έρευνα για τη φερόμενη ρωσική ανάμιξη στην προεκλογική εκστρατεία του 2016, υποστήριξε ότι η ηγεσία του είναι προκατειλημμένη εναντίον του ιδίου και του κόμματός του και πρόσθεσε πως «ο λαός έχει θυμώσει».

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης μας και το FBI μας - οι ηγεσίες τους, διότι μέσα τους υπάρχουν απίστευτοι άνθρωποι - αλλά το υπουργείο Δικαιοσύνης μας και το FBI μας πρέπει να αρχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, και να το κάνουν τώρα», είπε ο Τραμπ, μιλώντας στη διάρκεια μιας συγκέντρωσης με προεκλογικό άρωμα στην Ιντιάνα. «Δεν ήθελα να ανακατευτώ, αλλά κάποια στιγμή αν δεν διορθώσουν τα πράγματα, αν δεν το κάνουν όπως πρέπει (...) θα επέμβω εγώ, θα αναμιχθώ αν χρειαστεί» συμπλήρωσε, χωρίς να διευκρινίσει τι εννοεί.

Αν σου άρεσε κάνε