Νέες φαντασιοπληξίες Ερντογάν για καταπίεση της «τουρκικής» μειονότητας στην Ελλάδα

Νέες φαντασιοπληξίες Ερντογάν για καταπίεση της «τουρκικής» μειονότητας στην Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΗ UPD 12:39 Δημιουργία 28/11/22, 12:36
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Επανήλθε ο Τούρκος πρόεδρος στις εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, κάνοντας αυτή τη φορά λόγο για... καταπίεση των μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα μας, «βαφτίζοντας» μάλιστα την εν λόγω μειονότητα ως τουρκική.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 38η Συνάντηση της Μόνιμης Επιτροπής Οικονομικής και Εμπορικής Συνεργασίας του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε μεταξύ άλλων πως «Ο ισλαμικός κόσμος δεν πρέπει πλέον να είναι θεατής στα δεινά των αδελφών μας που διώκονται στην Ελλάδα».

Το νέο παραλήρημα του Ερντογάν, ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Αθήνας από κομματική φιέστα που διοργάνωσε στην Κωνσταντινούπολη. «Στη Μεσόγειο δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί. Με την Αίγυπτο έχουμε άλλες σχέσεις», ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας του το βράδυ της Κυριακής ο Τούρκος πρόεδρος.

«Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια. Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές», σχολίασε.

Στην ίδια προεκλογική συγκέντρωση, όπου σηκώθηκε ακόμα και… γηπεδικό coreo με την προσωπογραφία του Ερντογάν, οι διοργανωτές αφιέρωσαν ένα ερωτικό τραγούδι στον Τούρκο πρόεδρο.

«Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πίστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πίστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα», λέει το τραγούδι που αφιερώθηκε στον Ερντογάν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Αν σου άρεσε κάνε