Νέο βίντεο με τη Σάνα Μαρίν, χόρεψε σε κλαμπ με τρεις παρτενέρ - Τι απαντά η ίδια

Νέο βίντεο με τη Σάνα Μαρίν, χόρεψε σε κλαμπ με τρεις παρτενέρ - Τι απαντά η ίδια

ΔΙΕΘΝΗ UPD 17:22 Δημιουργία 19/08/22, 16:50
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media η 36χρονη Φινλανδή πρωθυπουργός φαίνεται να χορεύει με έναν άνδρα σε κλαμπ τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου.

Φινλανδικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta, ενώ η Σάνα Μαρίν χορεύει μαζί του υπό τους ήχους του κομματιού των Black Eyed Peas «I got a feeling that tonight’s gonna be a good, good night».

«Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες. Βρέθηκε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο», λέει ένας από τους παρευρισκόμενους.

Η Σάνα Μάριν είναι παντρεμένη με τον Μάρκους Ράικονεν και έχουν ένα παιδί.

Καταιγισμός ερωτήσεων από του δημοσιογράφους

Την ίδια ώρα, η Σάνα Μάριν, εκφράζει τη θλίψη της για το γεγονός ότι ιδιωτικές της στιγμές είδαν το φως της δημοσιότητας

Η κ. Μάριν ανταποκρίθηκε στον καταιγισμό των ερωτήσεων των δημοσιογράφων σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, μία μέρα μετά τη διαρροή των βίντεο που τη δείχνουν να διασκεδάζει σε πάρτι με φίλους της, αλλά και να χορεύει σε ένα κλαμπ με έναν τραγουδιστή. Η ίδια είπε ότι είναι σε γνώση της πώς βιντεοσκοπείται διαρκώς, πρόσθεσε ωστόσο ότι εμπιστεύεται πως οι πολίτες κατανοούν την ανάγκη για ελεύθερο χρόνο και την ιδιωτικότητα της πρωθυπουργού.

Δήλωσε ότι έκανε το τεστ

Η κυρία Μαρίν θεωρεί τις κατηγορίες βαριές, σημειώνοντας ότι ήδη έκανε τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά σε περίπου μια εβδομάδα. Η ίδια επισήμανε ότι δεν είδε να γίνεται χρήση ναρκωτικών στο πάρτι που συμμετείχε.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει περάσει πολύς καιρός από το πάρτι, ώστε να είναι σαφές το αποτέλεσμα από το τεστ για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών, απάντησε ότι δεν ξέρει, σημειώνοντας ότι έκανε τις εξετάσεις για να είναι σίγουρη και διαβεβαίωσε ότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά.

Ερωτηθείσα αν θα ήταν ικανή να λάβει αποφάσεις το πρωί της Κυριακής, τόνισε ότι οι συναντήσεις της έχουν κανονιστεί εκ των προτέρων, για να συμπληρώσει ότι δεν θυμάται ούτε μια φορά που υπήρξε ξαφνική κατάσταση μέσα στη νύχτα και χρειάστηκε να μεταβεί στο πρωθυπουργικό γραφείο. Πρόσθεσε, δε, ότι είναι πάντα διαθέσιμη.

Ερωτηθείσα εάν θα μπορούσε να λειτουργήσει επαρκώς αν υπήρχε κατάσταση ανάγκης, η Μάριν επανέλαβε ότι οι συναντήσεις της γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και πως η απόδοσή της ήταν καλή. Πρόσθεσε ότι δεν είχε προγραμματισμένες συναντήσεις για το Σαββατοκύριακο, ενώ υπογράμμισε ότι αν είχε προκύψει ανάγκη, «θα είχα φύγει αμέσως για να αναλάβω τα καθήκοντα μου μέσα στη νύχτα».

Αν σου άρεσε κάνε