Εξακολουθούν οι φήμες για την υγεία του Πούτιν

Εξακολουθούν οι φήμες για την υγεία του Πούτιν

ΔΙΕΘΝΗ UPD 12:56 Δημιουργία 09/06/22, 12:46
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Φουντώνουν» και πάλι οι συζητήσεις για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την ξαφνική αναβολή στην παρουσία του σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ερωταπαντήσεων με τη συμμετοχή των πολιτών.

Πηγές θέλουν το ρώσο πρόεδρο να πάσχει από διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ τα συγκεκριμένα σενάρια έχει ενισχύσει η εξασθένηση που παρουσίαζε σε πρόσφατες εμφανίσεις του, εν μέσω της ρωσικής εισβολής του στην Ουκρανία.

Η τελευταία αναβολή τροφοδοτεί ξανά τα σενάρια που τον θέλουν να πάσχει από Πάρκινσον και καρκίνο ή ακόμη και άνοια σε αρχικό στάδιο.

Τα «ενδεχόμενα» που αναπτύχθηκαν, μετά την ανακοίνωση Πεσκόφ, για πραγματοποίηση του προγράμματος «τις επόμενες εβδομάδες», είναι δυο:

Το πρώτο σχετίζεται με τους φόβους των συμβούλων του Πούτιν στο Κρεμλίνο για σειρά από «εχθρικές» ερωτήσεις με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ το άλλο αφορά τη συνεχή ανησυχία για την υγεία του 69χρονου προέδρου, καθώς εκφράζονται φόβοι για την ικανότητά του να παραμένει συνεχώς στην τηλεόραση για τρεις με τέσσερις ώρες.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Πούτιν έχουν συχνά αναλυθεί από τους παρατηρητές, επισημαίνοντας νέες ιδιορρυθμίες στη συμπεριφορά του, οι οποίες θα μπορούσαν να υποδηλώνουν κακή υγεία.

Το πρόγραμμα των ερωταπαντήσεων διεξάγονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των προεδριών του Πούτιν από το 2001, με εξαίρεση το 2004 και το 2012. Μέσα στο τετράωρο, μπορούν να υποβληθούν εκατομμύρια ερωτήσεις και ο Πούτιν συχνά απαντά σε περίπου 70 με κάποιες λεπτομέρειες.

Αν σου άρεσε κάνε