Μακρόν: Υπομονή τρεις με τέσσερις εβδομάδες πριν τη χαλάρωση μέτρων

Μακρόν: Υπομονή τρεις με τέσσερις εβδομάδες πριν τη χαλάρωση μέτρων

ΔΙΕΘΝΗ UPD 15:16 Δημιουργία 01/03/21, 15:01

Υπομονή λίγων εβδομάδων, πριν την χαλάρωση κάποιων περιορισμών, ζήτησε από τους Γάλλους πολίτες, ο πρόεδρος Μακρόν.

Τη «μεταφορά» της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 στις 7 το απόγευμα, αιτήθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Εμμανουέλ Μακρόν σε ένα εκπαιδευτικό κέντρο για βιομηχανικές συναλλαγές στο Stains (Seine- Saint-Denis), στα βόρεια του Παρισιού, νεαρός άνδρας, με τον αρχηγό του κράτους να τον παροτρύνει με χαμόγελο να «κάνει υπομονή για τέσσερις έως έξι ακόμα εβδομάδες».

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Μακρόν στο Seine-Saint-Denis ήταν η ανακοίνωση των μέτρων που στοχεύουν στην αύξηση του αριθμού των νέων που επωφελούνται από επαγγελματικές συμβουλές από κάποιον μέντορα, ο οποίος, σε εθελοντική βάση, τους δίνει το όφελος από την επαγγελματική του εμπειρία.

Καθώς οι δείκτες της πανδημίας αυξάνονται, σύντομα θα μπορούσαν να θεσπιστούν νέα περιοριστικά μέτρα σε περίπου είκοσι τμήματα του Παρισιού που έχουν τεθεί υπό «ενισχυμένη επαγρύπνηση». Επί του παρόντος διεξάγονται διαβουλεύσεις μεταξύ νομαρχών και τοπικών εκλεγμένων αξιωματούχων, που βρίσκονται ιδίως στο Ile-de-France και γύρω από μεγάλες μητροπόλεις (Λυών, Μασσαλία, Λιλ). Τοπικοί περιορισμοί τα Σαββατοκύριακα, όπως εκείνοι που εφαρμόζονται στο Αλπ-Μαριτίμ στη Νίκαια και στη Δουνκέρκη θα μπορούσαν να εφαρμοστούν/

Αν σου άρεσε κάνε