Μέσω... Καλαμάτας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους!

Μέσω... Καλαμάτας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 19:36 Δημιουργία 10/07/18, 18:40

Ελληνικό «χρώμα» έχει η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ποδοσφαιρική Ευρώπη -μέχρι στιγμής- καθώς από την Καλαμάτα και από το Costa Navarino ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε στη μετακίνηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους.

Η Ρεάλ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για την προσφορά του στο σύλλογο, τονίζοντας πως «η Μαδρίτη θα είναι για πάντα το σπίτι σου».

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ και για την υπογραφή του Κριστιάνο βρέθηκε στο Costa Navarino ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι για να ολοκληρώσει το deal με τον τέως επιθετικό της Ρεάλ. Το συμβόλαιο είναι τετραετούς διάρκειας και λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Ο πεντάκις κορυφαίος παίκτης του κόσμου έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η «Μεγάλη Κυρία», αποχωρώντας από τους «μερένγκες» μετά από 10 χρόνια (πήγε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2008 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας αποτελεί μία από τις ακριβότερες όλων των εποχών στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στη Ρεάλ Μαδρίτης με 451 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη «Βασίλισσα» πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα Ισπανίας και 4 Champions League.

Αν σου άρεσε κάνε