Ολυμπιακός: «Έκλεισε» η συμφωνία με τον Βεζένκοβ έως το 2024

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» η συμφωνία με τον Βεζένκοβ έως το 2024

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:47 Δημιουργία 23/09/21, 15:40
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2024 θα παραμείνει ο Σάσα Βεζένκοβ. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ (ύψος 2.06μ) έχει έρθει σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" για επέκταση του συμβολαίου του γι' ακόμα δύο χρόνια, καθώς το τωρινό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, με παράλληλη αύξηση των ετήσιων αποδοχών του. Στο συμβόλαιο του Βεζένκοβ υπάρχει buy-out σε περίπτωση που ο παίκτης έχει πρόταση και θελήσει να πάει στο ΝΒΑ.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του αφορά και τη φετινή σεζόν, καθώς είναι ένα νέο τριετές deal μεταξύ των δύο πλευρών. Ουσιαστικά για την εξέλιξη των συζητήσεων είχε... προϊδεάσει ο πατέρας του Βεζένκοβ, Σάσο με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, στο πλαίσιο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για μία μεγάλη είδηση για τους Πειραιώτες, καθώς κρατούν στο ρόστερ τους ένα από τα κορυφαία "4άρια" της EuroLeague με σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να γίνει η τελική συνάντηση με τους διοικούντες την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

Πηγή: sport24.gr

Αν σου άρεσε κάνε