Θεσσαλονίκη: Ξανά στην πόλη για επίσημο αγώνα μετά από 34χρόνια η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

Θεσσαλονίκη: Ξανά στην πόλη για επίσημο αγώνα μετά από 34χρόνια η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:31 Δημιουργία 21/09/21, 15:23
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή της σε επίσημο αγώνα στη Θεσσαλονίκη η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ επιστρέφει και πάλι στην πόλη, όπως ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Βαγγέλης Λιόλιος, σε συνάντηση που είχαν το πρωί στο δημαρχιακό μέγαρο.

«Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι από κοινού ο δήμος Θεσσαλονίκης με την ΕΟΚ θα φιλοξενήσουν μετά από 34 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, έναν σημαντικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ», είπε ο κ. Ζέρβας, αναφερόμενος στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Λευκορωσία που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος χαρακτήρισε επίσης «σημαντικό γεγονός ότι η καινούρια διοίκηση της ΕΟΚ κάνει ποδαρικό στη Θεσσαλονίκη, αλλά και που συγχρόνως εμπιστεύεται την πόλη για έναν εξαιρετικά σημαντικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ».

Ο κ. Λιόλιος πρόσθεσε, από την πλευρά του, πως «το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη πρέπει να ξαναβρεί τη θέση του και η Θεσσαλονίκη πρέπει να βρει τη θέση της στο ελληνικό στερέωμα στο μπάσκετ».

Όπως ανέφερε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ είχε εμφανιστεί τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 1987 για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε