Εκτός Davis Cup ο Τσιτσιπάς

Εκτός Davis Cup ο Τσιτσιπάς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:18 Δημιουργία 17/09/21, 13:37
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα αγωνιστεί στο κρίσιμο tie της Εθνικής μας ομάδας Davis Cup, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Λιθουανίας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, δεν θα δώσει το παρών στις αναμετρήσεις με φόντο την άνοδο της Ελλάδας στο World Group I του Davis Cup, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού στο πόδι.

Τις προηγούμενες ημέρες, μετά την παρουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο Στέφανος βρέθηκε στην Πορτογαλία για θεραπείες και ξεκούραση, όμως από ότι φαίνεται δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα έχει να κάνει με ένα νεύρωμα ανάμεσα στα δάχτυλα του αριστερού του ποδιού. Άγνωστο μέχρι στιγμής, το μέγεθος του τραυματισμού, καθώς και το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στα courts.

Στο Νο1 της Εθνικής μας τοποθετήθηκε πλέον ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Λαουρίνας Γκριγκέλις στο 2ο ματς του Σαββάτου, ενώ ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ως Νο2 της Εθνικής, θα παίξει νωρίτερα κόντρα στον κορυφαίο Λιθουανό, Ρικάρντας Μπεράνκις.

Πηγή: Tennis24

Αν σου άρεσε κάνε