NBA: Νέα ήττα των Μπακς, παρά τον «τριπλό» Αντετοκούνμπο

NBA: Νέα ήττα των Μπακς, παρά τον «τριπλό» Αντετοκούνμπο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 15/02/21, 09:06

Για ακόμη ένα ματς στην εφετινή σεζόν, του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε μόνος του για το Μιλγουόκι.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε triple double, με την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ όμως να γνωρίζει την ήττα από τους Θάντερ.

Στις τελευταίες αναμετρήσεις, οι Μπακς δε δείχνουν σε καθόλου καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν στην Οκλαχόμα την 3η συνεχόμενη ήττα τους. Τα «Ελάφια» έπεσαν στο 16-11, ενώ από την άλλη οι Θάντερ έφτασαν στην 11η νίκη τους την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Οπως είπαμε, ο Γιάννης κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του παρκέ της Οκλαχόμα (27 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 κοψίματα σε 36 λεπτά), ωστόσο δεν ήταν κατάφερε να σώσει την ομάδα του από το νέο… ναυάγιο. Ο Κρις Μίντλετον σημείωσε 23 πόντους και ήταν ο μοναδικός άξιος συμπαραστάτης για τον δις MVP του NBA.

Τζάκσον (22 π.) και Χόρφορντ (20 π.) ήταν οι κορυφαίοι παίκτες για την Οκλαχόμα στην αναμέτρηση με τους Μπακς.

Οι Μπακς ξεκίνησαν καλά το ματς, ωστόσο οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 14-0, με την πρώτη περίοδο να λήγει στην ισοπαλία (24-24). Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, η Οκλαχόμα έχτισε μια διαφορά, με το Μιλγουόκι να… απαντάει στο τρίτο μέρος του παιχνιδιού.

Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, με τον Γιάννη να φέρνει το ματς στον πόντο με φόλλοου (109-107). Στην επόμενη επίθεση των Θάντερ ωστόσο ο Τζάκσον με τρίποντο έκανε το σκορ 112-107 με 15 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε, βάζοντας τέλος στα όνειρα και τις ελπίδες των Μπακς για νίκη.

Αν σου άρεσε κάνε