Προχωρά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ - Συνάντηση Πατούλη με Βούρο

Προχωρά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ - Συνάντηση Πατούλη με Βούρο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 02/02/21, 11:53

Η πορεία των εργασιών στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τα υπό εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα, αλλά και προτάσεις για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του δήμου Ν.Φιλαδέλφειας -Ν. Χαλκηδόνας συζητήθηκε στη συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον δήμαρχο Γιάννη Βούρο.

Σε ό,τι αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ, επισημάνθηκε ότι τα έργα της υπογειοποίησης προχωρούν ομαλά με γρήγορους ρυθμούς, όπως και το κύριο έργο του γηπέδου. «Προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς, για να γίνει πραγματικότητα αυτό το έργο πνοής για τη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και για όλη την Αττική», υπογράμμισε ο κ. Πατούλης. Με ταχύτητα προχωρούν και οι διαδικασίες για την έναρξη σημαντικών αντιπλημμυρικών έργων, ενώ ο κ. Βούρος ενημέρωσε για τις διαβρώσεις που έχουν προκληθεί στη γέφυρα Βρυούλων και «χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων για την προστασία των πολιτών».

Ο περιφερειάρχης είπε στον κ. Βούρο πως θα γίνει άμεσα δημοπράτηση έργων φωτισμού και ανάπλασης της γέφυρας, ενώ συζητήθηκε το αίτημα του δήμου να αξιοποιηθεί ελεύθερη έκταση του, για την κατασκευή ΚΑΠΗ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης, χαρακτήρισε ιδιαίτερα εποικοδομητική τη συνάντηση με τον κ. Βούρο, επισημαίνοντας πως «κοινός στόχος είναι να προχωρούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στην υλοποίηση εμβληματικών έργων όπως είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε συνοδοιπόροι».

Αν σου άρεσε κάνε