Ρουμπινί: «Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι μια κανονική εγκληματική οργάνωση»

Ρουμπινί: «Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι μια κανονική εγκληματική οργάνωση»

ΑΓΟΡΕΣ UPD 21:28 Δημιουργία 29/03/23, 21:19
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Για άλλη μια φορά, ο Νουριέλ Ρουμπινί στρέφει τα βέλη του στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, με νέα ανάρτησή του στο Twitter.

Στην ανάρτησή του ο διάσημος οικονομολόγος, γνωστότερος και ως «Dr. Doom» ισχυρίζεται ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι μια «κανονική εγκληματική οργάνωση» όπου γίνεται «συνεχής χειραγώγηση».

Η παραπάνω δήλωση του Νουριέλ Ρουμπινί έγινε ως σχόλιο σε ανάρτηση του Bitfinex’ed, γνωστού blogger στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, ο οποίος άφηνε υπόνοιες για ύποπτη άνοδο των τιμών των κρυπτονομισμάτων πριν τη μήνυση των αρχών των ΗΠΑ στο ανταλλακτήριο Binance.

«Δεν είναι τυχαίο ότι οι τιμές εκτινάχτηκαν λίγο πριν τις μηνύσεις. Τα ανταλλακτήρια γνωρίζουν ότι θα μηνυθούν, γνωρίζουν ότι αγνόησαν τις κλητεύσεις, πηγαίνουν στην αίθουσα "συντονισμού συναλλαγών" μαζί με τους market faker φίλους τους για να ανεβάσουν την αγορά» έγραψε ο Bitfinex’ed.

Yπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο Νουριέλ Ρουμπινί, προειδοποίησε ξανά σχετικά με τα κρυπτονομίσματα ότι «στο 99,99% των περιπτώσεων πρόκειται για απάτη, εγκληματική δραστηριότητα, μια πραγματική πυραμίδα Ponzi που πρόκειται να καταρρεύσει».

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος, σχεδόν όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στα κρυπτονομίσματα είναι απατεώνες και τόνισε ότι οι επενδυτές πρέπει να μείνουν μακριά από αυτά.

Αν σου άρεσε κάνε